Berlage-huis

FEASIBILITY STUDY AND  REDEVELOPMENT BERLAGE-HUIS

Our team was approached for the redevelopment of a vacant office building in The Hague, known as the " Berlage-huis ."

The clients want to make this monumental office building lively again by using a creative approach.

For our structural design proposal we took the area vision as well as the monumental value of the building into account.

 

Facts

 

Client:

Conceptors

Project:

Transformation monument

Location:

Groenhovenstraat, the Hague

Projectteam:

Alex Neves, Timothy Duin, Nils van der Waal, Sham Lachman

Impression loft

Impression loft

Sitiuation

Sitiuation

woon-werk

woon-werk

Urban concept

Urban concept

Programme

Programme

Impression offices

Impression offices

Monumental value

Monumental value

Offices

Offices

Isometric layout

Isometric layout

Loft

Loft

Care residence

Care residence

© 2013 - 2020 ANEVES Architecture & Urbanism. All rights reserved.

Welcome   |   Who   |   What   |   What else   |   Where   |   What's new

 

Sjanghailaan 96, 3067 MH Rotterdam, the Netherlands

info@alexneves.com | KvK 57094284 | +31 641 282 734