Casa Neves

Casa Neves

Housing project

Casa Neves

CASA NEVES

 

The projectsite is situated in a rural area in Sao Nicolau, Cape Verde. The house has its orientation to the South, which is emphazised by the large balcony on the south-east facades.
The assignment was the design of an added garage and an additional chamber. This gave the opportunity to tackle the backside on the North, which has turned into the entrance side, due to recent urban development. The new addition is open to the street, with the extended balcony and a cut out corner. The glass facade ensures an open and bright chamber with clear view of the beautifull mountain landscape.

 

 

Facts

 

Client:

Fam. Neves

Design:

Extension

Location:

Sao Nicolau, Cape Verde

Year

2013

Architect

Alex Neves

Sofar

Sofar

Location

Location

Bedroom view

Bedroom view

Elevations

Elevations

Impression

Impression

Frontside

Frontside

Floorplan

Floorplan

Floorplan

Floorplan

Floorplan

Floorplan

© 2013 - 2020 ANEVES Architecture & Urbanism. All rights reserved.

Welcome   |   Who   |   What   |   What else   |   Where   |   What's new

 

Sjanghailaan 96, 3067 MH Rotterdam, the Netherlands

info@alexneves.com | KvK 57094284 | +31 641 282 734