© 2013 - 2019 ANEVES Architecture & Urbanism. All rights reserved.

Welcome   |   Who   |   What   |   What else   |   Where   |   What's new

 

Sjanghailaan 96, 3067 MH Rotterdam, the Netherlands

info@alexneves.com | KvK 57094284 | +31 641 282 734

 

Casa Santiago

 

TRANSFORMATION AND INTERIOR DESIGN CASA SANTIAGO

 

The projectsite is situated in a rural area in Sao Nicolau, Cape Verde. The detached house has two floors. Each floor is an appartment of 118 m2. The assignment was to redesign the appartment on the first floor into two appartments with minor structural adjustment.

The proposal makes it possible to create two bedroom-appartments with equal surface areas.

 

 

 

 

Facts

 

Client:

Fam. Santiago

Design:

Redesign appartment

Location:

Sao Nicolau, Cape Verde

Year

2014

Architect

Alex Neves