L. Boisot

EXTENSION AND INTERIOR DESIGN WITH HEIGHT DIFFERENCE IN FLOORPLAN

The assignment for a client in Amsterdam, was to provide an interior design of their appartment due to the extension of their rear facade.

The appartment is situated in a buildingblock with a spacious backyard. The client wishes to increase the internal space and comfort. Switching the bed- and livingroom areas provides an optimal spatial experience. Reorganizing the several spaces for the internal relations and optimal use of daylight were also taken into consideration.

 

 

Facts

 

Client:

Fam. Gumbs

Design:

Extension & interior design

Location:

L. Boisotstraat, Amsterdam

Year

2016

Architect

Alex Neves

Location

Location

Brick

Brick

Floorplan before

Floorplan before

Floorplan new

Floorplan new

Elevations

Elevations

Construction

Construction

New situation

New situation

Side extension

Side extension

© 2013 - 2020 ANEVES Architecture & Urbanism. All rights reserved.

Welcome   |   Who   |   What   |   What else   |   Where   |   What's new

 

Sjanghailaan 96, 3067 MH Rotterdam, the Netherlands

info@alexneves.com | KvK 57094284 | +31 641 282 734