Het Gele Gebouw

ENTRANCE DESIGN HET GELE GEBOUW

Het Gele Gebouw (the Yellow Building) is part of the 'Zomerhofkwartier' or ZoHo. ZoHo is making a transformation from forgotten area to a vibrant quarter with a mix of living, working and relaxing. In the last couple of years Het Gele gebouw has been transformed from a boring officebuilding to a vibrant business complex with a mix of creators and thinkers, who Interfere with the development of the building, area and city. 

Last year the ground floor was renovated for the benefit of Catering business Mono. One of the following steps is the renovation of the main entrance to the business complex. The task is to create a more attractive, recognizable and useful entrance.

 

Facts

 

Client:

Coöperatie HGG

Design:

Entrance

Location:

Rotterdam

Year

2017

Projectteam

Alex Neves

Paula Arntzen

HGG after

HGG after

Het Gele Gebouw sketch

Het Gele Gebouw sketch

HGG before

HGG before

Het Gele Gebouw entrancehall

Het Gele Gebouw entrancehall

Het Gele Gebouw entrancehall

Het Gele Gebouw entrancehall

Het Gele Gebouw design

Het Gele Gebouw design

Het Gele Gebouw sections

Het Gele Gebouw sections

Floorplan

Floorplan

Interior after

Interior after

Interior before

Interior before

© 2013 - 2020 ANEVES Architecture & Urbanism. All rights reserved.

Welcome   |   Who   |   What   |   What else   |   Where   |   What's new

 

Sjanghailaan 96, 3067 MH Rotterdam, the Netherlands

info@alexneves.com | KvK 57094284 | +31 641 282 734