© 2013 - 2019 ANEVES Architecture & Urbanism. All rights reserved.

Welcome   |   Who   |   What   |   What else   |   Where   |   What's new

 

Sjanghailaan 96, 3067 MH Rotterdam, the Netherlands

info@alexneves.com | KvK 57094284 | +31 641 282 734

 

Junoblock

FLEXIBLE LOFT WITH UNIQUE WALL UNIT

Practical, efficient and flexible.

These terms characterize this design. The wall unit, over the entire length of the house, offers all possibilities for a practical interior design to carry through your personal wishes. The wall unit combined with an efficient core consisting facilities results in a large living area. Hidden sliding doors increase the flexibility of the loft. The resident determines how the space will be used.

The office building at Junostraat in the Hague is up for renewal and will be reused in job lots, housing and other functions. The design is a proposal for a lot of 65m2 on the second floor and shows how you can create a spacial home with few square meters
.

The entry was for the book of inspiration: Junoblok inspiratieboek. Now we are also the primary advisors for applicants.

 

Facts

 

Client:

Ik bouw in Den Haag

Design:

job lot of a reused building

Location:

Junostraat, Den Haag

Year:

2014

Projectteam:

Alex Neves, Timothy Duin, Nils van der Waal, Sham Lachman