Renovation

Renovation

Leiderdorp

Renovation

RENOVATION

The assignment for a house in Leiderdorp, was to provide the necessary documents for obtaining a building permit, in order to start a renovation.

In close collaboration with the client, we expanded the first proposal of the renovation, which was only an extension of the top floor, creating a larger room. It soon became a proposal for a total renovation of every floor, with a new kitchen, larger groundfloor restroom, removal of the chimney on every floor, equal bedrooms,  a new bathroom with walk-in shower and of course the top floor proposal.

The execution was carried out by the client and a contractor.

 

Facts

 

Client:

Fam. Steenvoorden

Design:

Renovation

Location:

Heemraadlaan, Leiderdorp

Year

2013

Architect

Alex Neves

New backside facade

New backside facade

Section 1:50

Section 1:50

New kitchen

New kitchen

Back elevation

Back elevation

Walk-in shower

Walk-in shower

Floorplans

Floorplans

Bedroom

Bedroom

Floorplan and section

Floorplan and section

New bathroom

New bathroom

New roofwindow

New roofwindow

Front elevation

Front elevation

© 2013 - 2020 ANEVES Architecture & Urbanism. All rights reserved.

Welcome   |   Who   |   What   |   What else   |   Where   |   What's new

 

Sjanghailaan 96, 3067 MH Rotterdam, the Netherlands

info@alexneves.com | KvK 57094284 | +31 641 282 734