Swimming pool

SWIMMING POOL DESIGN

The assignment for a camping site, was to design a swimming experience, which had to contribute to the distinctive character of the holiday park in a surprisingly natural environment.

The building has a 5 lanes pool of 18 meters with spacious platforms on the southside, a tube slide, a children's pool and spacious changing rooms.
The building is inspired by a butterfly in the design. The sloping and flat roof rises to the south, resulting in a high prominent front façade for more daylight and an open entrance.

The swimming pool, together with the reception, a water park and theater, is the central location of the holiday park. It will be the eye-catcher on arrival and a meeting place for guests, who seek pleasure and tranquility in a natural playground.

 

Facts

 

Client:

Private

Design:

Swimming pool

Location:

Holland

Year

2017

Projectteam

Alex Neves

Reggy Hulsken

Michel Kolenbrander

Elevations east and west

Elevations east and west

Birdseye

Birdseye

Water fall

Water fall

floorplan

floorplan

Platform south

Platform south

Cave west

Cave west

Exterior southwest

Exterior southwest

Section a and b

Section a and b

Elevations north and south

Elevations north and south

Exterior north

Exterior north

Detail

Detail

© 2013 - 2020 ANEVES Architecture & Urbanism. All rights reserved.

Welcome   |   Who   |   What   |   What else   |   Where   |   What's new

 

Sjanghailaan 96, 3067 MH Rotterdam, the Netherlands

info@alexneves.com | KvK 57094284 | +31 641 282 734